Produktmenu

Skipperens Rammer - Håndlavede rammer

Skal du give en gave som vækker glæde, skal du give en ramme som matcher motivet helt perfekt. Du kan nemt få hjælp af en rammemontør til at vælge den rigtige ramme, så du rammer plet.

Skipperens Rammer i Aalborg er et rammeværksted hvor du kan møde rammemontør Ole Møller Christensen. Hos Skipperens Rammer kan du opleve den gode service og det nærvær og den interesse for kunderne som forsvinder mere og mere i takt med at butikkerne bliver større og større.

Hvis du kommer ind forbi Skipperens Rammer får du kyndig vejledning i hvilken type af rammeliste der kan bruges til indramning af dit motiv.

Du kan få indrammet næsten alt hos Skipperens Rammer, men det mest populære er kunst i form af malerier, litografier, plakater og lignende eller fotografier af familien.

Ole hjælper med at finde den ramme du skal bruge uanset om du skal købe en plakatrammer, en maleriramme eller en fotoramme.

Det er også muligt at købe lærreder opspændt på blindrammer så du selv kan udforske dine kreative evner. Når maleriet på blindrammen er færdigt kan du få det indrammet i en flot guldramme, sølvramme eller lignende hos Skipperens Rammer.

Du har mulighed for at kontakte Skipperens Rammer flere steder online som
http://www.skipperens-rammer.dk
https://www.facebook.com/srr.dk
https://plus.google.com/107196471204975585498/about
https://www.linkedin.com/company/skipperens-rammer

Du kan også besøge rammeværkstedet her:
Tyge Brahes Vej 46
9000 Aalborg
eller ringe på telefon: + 45 98129066 / 22521288
eller eventuelt skrive en e-mail til info@srr.dk